Förräderi av sin man – en av de mest allvarliga och fruktansvärda testerna för sin fru. Många kvinnor uppfattar förräderi som kollapsade. Trots allt förråder han henne och deras kärlek! Det verkar som om det är omöjligt att förlåta och glömma felaktigheten. Kvinnor är nervösa, bryta av, förlora sina huvuden, ordna hysterik, vara i ett västbart tillstånd och och oändligt hitta relationer med sin man. Det finns dock också kvinnor som, att veta alla sina älskade äventyr, låtsas att ingenting händer.

Familj eller vad som återstår från det. Och det finns naturligtvis kvinnor som är oskadliga tror på manlig lojalitet och i krig oemotståndlig. Tanken på en konjunktlig lojalitet hos män är vacker! Det är mycket lättare för oss att leva! Det bör dock komma ihåg att M Zhcin har sin egen logik på denna linje och dess position. Från hans fru att gå in i sina planer ingår inte, men de läser verkligen att det ibland är mycket möjligt att koppla av på sidan, det viktigaste är att fruen inte känner igen. För oss, denna bedrägeri och förräderi, och han kommer inte alls att avsiktligt skada eller förolämpa och uppriktigt överraska det på grund av detta ljud stiger och sedan tårar höjer. Tänk, det var en gång, jag drack, jag kommer inte ihåg, rökt och gick sedan.

Och sedan skopar vi huvudet: en gång eller två … Pyl eller nykter var … I allmänhet är allt annorlunda: han är väldigt ofta redo att ge livet för sin älskade kvinna, men med lojalitet är det väldigt tvetydigt. Hur, ta det – och ge din manliga frihet? Och i allmänhet måste vi hoppa från lycka som vi lever med en riktig man, för vilken intresset för andra kvinnor är ganska naturliga. De förstår inte eller förstår inte eller låtsas att de inte förstår vad problemet är när en kvinna inte är låst: "Varför byter du mig?"Nej, de förändras inte alls. De älskar uppriktigt sin fru, precis från tid till annan möter de med sömn, då med en annan skönhet. Inget fel.

De är bara polygaminer, deras imy och kärlek nog för alla. Varför döda så. Och för äventyrälskare är det öppet att ha en älskarinna – inte intressant, men skickligt göm det från min fru, promenader, det som kallas, på knivbladet, maskerar nattsamtal, skicka sms klocka – det här är livet! Kanske är de verkligen? Kanske hur mycket vi klättrar från huden, spenderar all vår fritid att se bra ut, skapa komfort och läckra, det kommer fortfarande "gå till vänster", för "han har sådan natur", och han är hanen? Ja, det är självklart det enklaste sättet att skylla på allt i svärmor än att förändra någonting själv, det är så. Kanske är män verkligen polygaminer, de har en annan typ av tänkande, och – ja – de älskar att stirra på nakna kvinnliga ben på gatan och ibland synd, presentera dig i sängen med en vacker skådespelerska, anställd eller granne från femte våningen?

Men ingen typ av tänkande kommer aldrig att hindra potensmedel online den här mannen att komma ihåg att han är en person som älskar och väntar på att tro. Inte primacy. Trots allt, män som inte förändras – inte fiktion, inte fantasi, inte utrotad, behandling! Frågan om manlig förräderi är gammal som världen. Hur mycket har redan sagts och skrivits om detta! Skulle äntligen komma med några elixir från förräderi.

Wir benutzen Cookies um die Nutzerfreundlichkeit der Webseite zu verbessen. Durch Deinen Besuch stimmst Du dem zu.